images/stories/logosait_new.jpg

 

Снігурка в кокошнику і вкрадені іграшки: як виглядає центральна ялинка в Підволочиську (ФОТО)

Снігурка в кокошнику і вкрадені іграшки: як виглядає центральна ялинка в Підволочиську (ФОТО)

Зображенню снігурки в російському народному головному уборі, а також малою кількістю іграшок на ялинці дивується Наталя Ковальчук.

Своїми спостереженнями вона поділилася в групі Типовий Підволочиськ, запропонувавши жителям селища спільно скинутися коштами на оздоблення центральної ялинки.

"Народ, я під враженням від прогулянки Чого снігурка в кокошнику?! Альо, 8 рік війни! Боже, а ця ялинка… Хтось знає, іграшки покрали? Чи то так зразу було? Добре шо «Тернохолод» дав пару іграшок брендованих, а то зовсім гола б була. Блін, незнаю… може скинутись іграшками, чи шо…", – написала Ковальчук.

Вона також продемонструвала, як "працюють" комунальні служби в Підволочиську і яка ожеледиця на тротурах в центральній частині селища.

"Фотозвіт для тих, хто не виходив з дому. Хто виходив - самі все бачили??‍♀️ Ходити по Підволочиську ще той квест. Щиро співчуваю мамочкам з колясками і людям похилого віку, вони мусять чекати потепління… Природа - єдина діюча комунальна служба в смт. Сум і сльози, сум і сльози…", – констатує жінка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер