images/stories/logosait_new.jpg

 

Дощ та плюсова температура: на Тернопільщині у наступні дні буде не по-зимовому

Дощ та плюсова температура: на Тернопільщині у наступні дні буде не по-зимовому
Кінець грудня радував мешканців Тернопілля снігом та справді зимовою погодою, однак 31 грудня прийшло потепління, сніг розтанув і пішов дощ. Що ж очікувати від погоди далі?

 

В Україні 4-5 січня потепління на кілька градусів затримається - місцями до 12 градусів вище нуля. Уже 6 січня очікується певне зниження температури. Про це розповідають в Укргідрометцентрі.

За прогнозом погоди від синоптиків, у найближчі три доби, 4-6 січня, часом невеликі та помірні опади у вигляді дощу, на північному сході країни та в Карапатах вночі з мокрим снігом. Завтра на заході, 5 січня в Україні пориви південно-західного вітру 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с.

Температура 4-5 січня вночі 0-5° тепла, на північному сході та в Карпатах 1-6° морозу; вдень 3-9° тепла, на півдні, 5 січня і Прикарпатті до 12°, 6 січня у західних, північних та центральних областях вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

Якщо говорити про Тернопільщину, то у нас синоптики прогнозують дощ та плюсову температуру вдень до 8-ми градусів. Вночі у наступні дні буде від 0 до -6. Тож, очевидно, Різдво ми, як і Новий рік, зустрічатимемо без снігу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер