images/stories/logosait_new.jpg

 

"СВІТ НАЛЕЖИТЬ ТОБІ": ОГНЄВІЧ У СТРИБКУ ПРИВІТАЛА САМУ СЕБЕ ІЗ 36-РІЧЧЯМ. ФОТО

Співачка Злата Огнєвіч зустріла 36-й день народження у подорожі Африкою. Із нагоди іменин вона написала послання самій собі з порадами та побажаннями.

Зверненням зірка поділилася у своєму Instagram.

"Дівчинко моя, я пропоную тобі цікавішу гру, ніж танці з чоловіками. Я пропоную тобі гру під назвою "життя". Грай, створюй власні правила і змінюй їх, коли перейдеш на новий рівень", – йдеться у пості.

 
Ось так Злата стрибнула у свій новий рік

 

"Пізнавай себе і людей. Визнавай внесок кожної людини у твоє повсякденне життя. Не бійся туманів та дощів, бійся перетворитися в пустелю", – написала Злата.

Хватит мерзнуть! С умным термобельем тепло даже при -...
Ми ЗАКРИВАЕМО СКЛАД! Чоловічі зимові Columbia за...

 

 
Емоцій – через край
 

"Згадай, про що ти так сильно мріяла в дитинстві і втілюй: яскраво, норовливо, сильно та сміливо. Всі можливості відкриті, так багато ще є версій тебе, обирай будь-яку та живи. Життя прекрасне, щоб проводити його в темряві та смутку, лети на світло. Величезний світ належить тобі, а ти – належиш світові, зараз і назавжди", – пише вона.

 
 

Такі глибокі побажання співачка проілюструвала знімками із Танзанії.

 
Співачка заводить дружбу із місцевими
 

Нагадаємо, наприкінці 2021-го Огнєвіч закидала прихильників гарячими фотосетами, з яких деякі присвятила конкретним подіям, наприклад, розставанню із переможцем "Холостячки" Андрієм Задворним.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер