images/stories/logosait_new.jpg

 

Оперативники встановили причетність раніше судимого жителя Тернополя до крадіжки з автомобіля

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції від 42-річного жителя району. Чоловік розповів, що з його автомобіля невідомий викрав мобільні аксесуари та особисті речі.

Потерпілий приїхав на закупи до Тернополя, свій транспортний засіб припаркував поблизу ринку. Злодій проник до салону, зламавши замок в дверцятах водія.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 41-річний житель Тернополя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Поліцейські застерігають автовласників: не залишайте в салонах гаманці, сумки, телефони, документи. Виходячи з машини, не забувайте зачиняти вікна, двері, а усі цінні речі забирайте з собою.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

крадіжка

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/operativniki-vstanovili-prichetnist-ranishe-sudimogo-zhitelya-ternopolya-do-kradizhki-z-avtomobilya/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер