images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині розпочинається обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!»

З 17 січня до 17 лютого 2022 року триватиме обласний відео конкурс «Не лінуйся! Рухайся!». До участі запрошуються усі бажаючі, без вікових обмежень. Надіслані на конкурс відеоролики мають відображати активний спосіб життя усіх верств населення, причому лише на свіжому повітрі. Відеоролики потрібно надсилати на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

 

Усі ролики, які надсилаються на відеоконкурс, мають бути авторськими, і участь може брати лише один відеоролик одного автора.

Роботи мають бути представлені у цифровому форматі (формат MP4) тривалістю 61 – 120 секунд. Назва відеороботи повинна мати такий вигляд: ім'я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), вказати контактну інформацію повнолітнього представника (мобільний телефон, ім'я, прізвище) для отримання нагородження на Укрпошті (наприклад: Роман Бойчук, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Байковецька територіальна громада, представник Анна Бойчук, тел. 0941122991 ).

Переможця та призерів за умовами проведення відеоконкурсу визначає журі, не враховуючи лайки. Також за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) визначиться п'ятнадцять найпопулярніших відео, автори яких будуть нагороджені, а учасники відзначені. Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) під постом з відеороботою.

Результати відеоконкурсу будуть розміщені в соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Переможець та призери обласного відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину будуть відзначені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Центру, автори та учасники перших п'ятнадцяти найпопулярніших відео будуть нагороджені відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», призами від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА та від партнерів відеоконкурсу.

Довідки за телефоном 068 054 52 25

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер