images/stories/logosait_new.jpg

 

На об'їзній дорозі Тернополя завершилося "Велике будівництво"

На об'їзній дорозі Тернополя завершилося "Велике будівництво"
Тернопільські водії задоволені — у місті відкрили проїзд об’їзною дорогою, яка є частиною найдовшої траси країни М-30 Стрий-Ізварине. Її відновили в рамках програми Президента "Велике будівництво".

 

"Додамо, що у Тернополі також уже відкрили проїзд новою дворівневою транспортною розв’язкою в районі Гаївського шляхопроводу. Для безпечного руху авто влаштували шість смуг для руху автотранспорту, зовнішнє освітлення, а також ділянки для пішоходів та розворотні майданчики", – інформують в Тернопільській ОДА.

Так, завдяки зведенню нової дворівневої транспортної розв’язки та ремонту об’їзної дороги вдасться зменшити навантаження та потік транспорту на дорогах, що ведуть з центральної частини Тернополя до вул. Гайової, з автовокзалу та інших вулиць. Переваги таких нововведень вже оцінили водії, які підтверджують — їздити стало набагато зручніше, швидше та безпечніше.

Разом з тим, наприкінці минулого року був оголошений міжнародний тендер на будівництво "з нуля" нової ділянки об'їзної дороги Тернополя – північно-східного обходу. Вона з’єднає населені пункти Шляхтинці та Смиківці й дві міжнародні траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече та М-30 Стрий – Ізварине.

«Довжина майбутньої дороги (включно з транспортною розв’язкою, яку планують збудувати в Тернопільській області на М-19) становитиме 8,4 км. Роботи пройдуть також за програмою "Велике будівництво". Кошти залучено в рамках угоди з Європейським інвестиційним банком "Транспортний зв’язок в Україні", — додають в облдержадміністрації.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер