images/stories/logosait_new.jpg

 

В Росії раптово розпочали перевірку бойової готовності військ на Сході

ФОТО МІНОБОРОНИ

Російська влада розпочала раптову перевірку бойової готовності військ у Східному військовому окрузі, особливу увагу приділять перекиданню військ.

ДжерелоТАСС з посиланням на Міноборони Росії

Дослівно Міноборони РФ: "У Збройних силах РФ продовжуються планові заходи зимового періоду навчання військ. У рамках підготовки до проведення стратегічного командно-штабного навчання "Схід-2022" у військах Східного військового округу проводиться раптова перевірка бойової готовності".

Деталі: У відомстві пояснили, що під час перевірки підрозділи та військові частини Східного військового округу будуть приведені у найвищі ступені бойової готовності з виходом до районів зосередження. Низка з'єднань та військових частин здійснять марші на незнайомі полігони, розташовані на значній відстані від пунктів постійної дислокації, для виконання навчально-бойових завдань.

Також у Міноборони РФ додали, що "особлива увага буде приділена оцінці можливостей транспортної інфраструктури держави щодо забезпечення перевезення військ у встановлені терміни".

Повідомляється, що такі заходи дозволять оцінити "готовність військ Східного військового округу до виконання завдань за призначенням після перегрупування на великі відстані по території РФ".

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер