images/stories/logosait_new.jpg

 

"Слуга народу" закликає нардепів Порошенка не брати участі "у політичних виставах"

ПОРОШЕНКО З НАРДЕПАМИ В АЕРОПОРТУ, ФОТО: УП

"Слуга народу" закликає представників партії "Європейська солідарність" не брати участі у "політичних виставах" підозрюваного у держзраді п’ятого президента Петра Порошенка.

Джерело: заява партії, яку оприлюднила речниця Юлія Палійчук у Telegram

Дослівно: "Порошенко намагався влаштувати абсолютно штучний скандал і спровокувати громадянське протистояння – замість того, аби цивілізовано і спокійно виконати необхідні процедури, яких вимагає закон. Його задум сумніву не викликає: через політизацію справи, яка розслідується відповідними органами суто в юридичній площині, уникнути будь-якої відповідальності за власні дії та ще й заробити політичні дивіденди.

Ми вважаємо такі дії проявом ганебних звичок старої політики. Але не маємо ілюзій і не сподіваємося, що від цих звичок Петро Порошенко відмовиться. Натомість ми закликаємо представників партії "Європейська солідарність" не брати участі у політичних виставах та спробувати переконати свого лідера, що політизація і скандалізація не можуть бути заміною законним процедурам і судовому процесу.

Прикро, але інший підозрюваний по "вугільній справі", пан Медведчук, продемонстрував більше впевненості у собі й витримки, ніж його давній товариш пан Порошенко".

Деталі: Також провладна партія закликає колег "поважати закон, дотримуватись законних процедур, виконувати судові приписи і поважати кожного свого співгромадянина".

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер