images/stories/logosait_new.jpg

 

Шосте місце збірної: Дмитро Підручний прокоментував результати естафетної гонки в Антхольці

Шосте місце збірної: Дмитро Підручний прокоментував результати естафетної гонки в Антхольці
Дмитро Підручний – єдиний біатлоніст в українській команді, який виступав на звичному для себе другому етапі естафетної гонки. Після свого фінішу спортсмен поділився враженнями від старту.

"Не вийшло зробити все, що хотів. На лежці допустив два промахи, але намагався швидко стріляти, до того ж змінювався вітер, довелося крутити поправку туди-сюди. Трішки не допрацював – зробив помилку з поправками, але добре, що двома додатковими патронами швидко закрив. На трасі почував себе непогано: на другому колі довелося наздоганяти групу, старався зменшити відставання. Через це трішки не вистачило сил на останнє коло, щоб скоротити невеликий часовий проміжок до цієї ж групи. Але гонка вийшла досить непоганою. Ще подивлюсь на аналіз, і будемо продовжувати працювати далі", - відзначив Підручний.

Спортсмен поділився, що завдання як завжди – мітко стріляти і швидко бігти

"Старалися реалізувати те, що потрібно буде виконувати на Олімпійських Іграх – там буде схожа висота і рельєф такого ж типу. Тому сьогоднішня гонка – міні-репетиція. Загалом, вдалося виконати те, що було задумано.Це вперше, коли ми їдемо на змагання не знаючи траси. Але всі плюс-мінус в однакових умовах. У нас буде трішки більше ніж тиждень, щоб акліматизуватися і вивчити трасу, - наголосив біатлоніст.Ми завжди відчуваємо та чуємо підтримку наших уболівальників та рідних через соціальні мережі, завдяки журналістам, через екрани телевізора. Останні роки ми вже звикли, що на трибунах нікого немає, але з великим нетерпінням чекаємо на той момент, коли фанати повернуться і на трибуни, і на трасу, тому що з такою підтримкою завжди краще працюється".

Результати чоловічої естафетної гонки, яка відбулась в італійському Антхольці в рамках VII етапу Кубка світу з біатлону

1 - Норвегія (0+4) 1:12:14.7;

2 - Росія (1+12) +1:57.2;

3- Німеччина (0+4) +2:04.4;

...

6 - УКРАЇНА (0+11) +2:38.7.

61 - Богдан Цимбал (0+1) (0+1) +28.8 [7];

62 - Дмитро Підручний (0+2) (0+0) +24.1 [5];

63 - Антон Дудченко (0+1) (0+3) +2:02.7 [7];

64 - Артем Прима (0+1) (0+2) +2:38.7 [6].

За матеріалами відеотрансляції Суспільне Спорт.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер