images/stories/logosait_new.jpg

 

Для них правил не існує: астрологи назвали найневгамовніші знаки зодіаку


Для них правил не існує: астрологи назвали найневгамовніші знаки зодіаку

Ці люди живуть лише за своїми правилами, не визнаючи загально-прийнятих. Особливо з них небезпечні водії, таких краще взагалі не пускати за кермо.

Асторолги виділяють 6 знаків-зухвальців, пише УНІАН.

Овен

Овни – вперті знаки. Якщо вони щось задумали, стережіться. Жодна перешкода на шляху до досягнення мети їх не зупинить. А отже, представники цього знака частенько порушують правила.

Водолій

Водолії – волелюбні та творчі натури. Вони звикли жити за своїми особистими правилами, оскільки, можна сказати, з народження переконалися у своїй унікальності та підкорятися комусь або чогось земному їм не до душі.

Близнюки

Близнюки – непередбачувані та мінливі особистості. Якщо вони й зважаться жити за встановленими порядками, то тільки за бажанням і, швидше за все, тимчасово.

Стрілець

Стрільці – непостійні знаки. Вони дуже цікаві, мінливі та запальні. Тому, якщо їм щось не сподобається, рознесуть в пух і прах. Інша причина – експерименти. В їхньому усвідомленні життя настільки коротке, що для пізнання його та навколишнього світу потрібно обов'язково виходити за рамки.

Рак

Раки – максимально емоційні знаки Зодіаку. Коли їм щось захочеться, так і знайте, ніщо і ніхто їх не зможе утримати. Найчастіше вони потім про це шкодують, але машину часу поки ще ніхто не винайшов.

Лев

Леви – зроду горді та авантюристичні. Вони частенько порушують правила, просто щоб продемонструвати силу оточенню або ж довести, що для них взагалі не існує перешкод.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер