images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопіллі чоловік знущався над дружиною

На Тернопіллі чоловік знущався над дружиною
Від 43-річного жителя Скалатської громади, що на Тернопільщині, потерпала дружина. За вчинене йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Як було встановлено у ході досудового розслідування, чоловік систематично ображав нецензурною лайкою, залякував і погрожував фізичною розправою своїй дружині.

«Поліцейські вживали усіх можливих заходів, аби вгамувати кривдника: проводили з ним профілактичні бесіди, складали на нього адмінпротоколи, а також відкрили кримінальне провадження за фактом домашнього насильства. Суд визнав його винним та призначив 150 годин громадських робіт», — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

Втім, правопорушника це не зупинило — він продовжував ображати та погрожувати жінці. А у грудні минулого року чоловік знову вчинив психологічне та фізичне насильство щодо дружини, який задокументували співробітники поліції. Домашньому тирану оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер