images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянин Дмитро Підручний у складі української четвірки – дев’ятий в естафеті на Олімпіаді-2022 в Пекіні

Тернополянин Дмитро Підручний у складі української четвірки – дев’ятий в естафеті на Олімпіаді-2022 в Пекіні

У китайському Пекіні чоловічою естафетою продовжилась біатлонна програма зимових Олімпійських ігор 2022 року. Наша збірна у складі Богдана Цимбала, Артема Прими, Антона Дудченка та Дмитра Підручного посіла у цій гонці 9-е місце серед 21-ї команди-учасниці. Коментар виступу капітана чоловічої збірної України з біатлону Дмитра Підручного подає сайт НОК України.

«У кожного спортсмена на кожну гонку стоїть завдання відпрацювати на максимум, показати кращий результат. На жаль, сьогодні наша команда з цим не впоралася. Ні на стрільбі, ні на трасі. Треба розібратися в помилках, - сказав біатлоніст. - Про свій етап можу сказати: на стрільбі стоячи не впорався зовсім. Два штрафних кола - це неприпустимо. Це завадило підтягнути команду на, можливо, одну позицію вище. По трасі намагався зробити максимум. На останньому колі боротьба з австрійцем була більш тактична. На останніх метрах зробив фінішний ривок й цього вистачило, щоб його випередити», - додав Дмитро.

Спортсмен також висловив слова вдячності українцям за підтримку: «Сьогодні на стадіоні було багато наших людей з українськими прапорами. Й по трасі бачив багато наших вболівальників, представників Олімпійської місії України. Це дуже мотивує та надихає! Дуже дякую всім за підтримку».

Додамо, що наша чоловіча команда ще має шанс сказати своє слово на цій Олімпіаді завдяки кваліфікації в мас-старт Підручного та Прими. А сьогодні, 16 лютого, будемо вболівати за нашу жіночу естафету: команді, на яку в Пекіні випали чи не всі можливі неприємності, наша підтримка дуже потрібна. У гонці візьмуть участь  Ірина Петренко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина та Олена Білосюк (Підгрушна).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер