images/stories/logosait_new.jpg

 

На чемпіонаті України з біатлону-2022 серед юнаків і дівчат тернопільські біатлоністи вибороли «золото», «срібло» і «бронзу»

На чемпіонаті України з біатлону-2022 серед юнаків і дівчат тернопільські біатлоністи вибороли «золото», «срібло» і «бронзу»

Завершився чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат-2022, який відбувся на спортивній базі «Тисовець», що у місті Сколе на Львівщині. Тривали змагання  з 11 до 17 лютого. До складу команди Тернопільської області увійшло 12 спортсменів, які представляли ТО ШВСМ (два спoртсмени) та ТО ДЮСШ з біатлону (десять спортсменів), - інформує «Біатлон Тернопільського краю».

До медальної скарбнички біатлоністи нашої області поклали три нагороди – золото, срібло та бронзу. Дві з них – «золота» і «срібна» – в індивідуальних видах програми на рахунку Тетяни Тарасюк. Так, спортсменка стала чемпіонкою Українки в індивідуальній гонці на 10 км з чотирма вогневими рубежами та віце-чемпіонкою у спринтерській гонці на 6 км з двома вогневими рубежами. А ще одну медаль – бронзового гатунку – Тетяна Тарасюк виборола разом зі своїми колегами по команді Катериною Ільницькою, Назарієм Парадовським та Михайлом Павлюком в комбінованій естафеті 4х6 км.

 

Отож, як розповідає про перебіг цієї гонки «Біатлон Тернопільського краю», у складі команди були представники двох комунальних установ: дівчата представляли – ШВСМ, а юнаки – ДЮСШ з біатлону. Стартовий доробок у Тетяни Тарасюк вийшов цілком упевненим. Два ідеальних вогневих рубежі і естафету передала першою. На другому етапі Катерина Ільницька на вогневих рубежах проявила себе бездоганно, правда із швидкістю не склалось, отож передала естафету третьою. Випередили її представники Сумської та Чернігівської областей. Назарій Парадовський та Михайло Павлюк на вогневих рубежах тримались досить впевнено, використавши лише по одному додатковому патрону на стрільбі лежачи та стоячи. Команда зберегла третю позицію, випередивши майже на 2 хвилини команду, яка стала четвертою.

В командному заліку наші біатлоністи посіли четверте місце.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер