images/stories/logosait_new.jpg

 

З Тернополя передано ще один автомобіль для потреб військовослужбовців Збройних сил України

Близько чотирьох місяців в Україні триває повномасштабна війна внаслідок збройної агресії з боку російської федерації. Від початку вторгнення тернополяни, благодійники, підприємці намагаються допомогти нашим військовослужбовцям усім необхідним, щоб якомога швидше вибити окупантів з нашої землі.

Сьогодні, 10 червня, черговий автомобіль марки «Ford» передано для тернопільських захисників, які виконують бойові завдання на передовій. Придбали транспортний засіб завдяки соціально відповідальним підприємцям нашого міста.

«Регулярна допомога армії та Збройним силам України – це те, що сьогодні об’єднує всіх тернополян та українців. Серед нас немає жодного небайдужого, адже хтось передає кошти, хтось плете маскувальні сітки, передає продукти харчування. Четвертий місяць війни ніхто не втомлюється - всі працюють, - зазначає міський голова Сергій Надал. -  Ми всі маємо усвідомлювати, що в такому стані нам доведеться жити стільки часу, поки не буде нашої Перемоги. Велика шана і подяка нашим військовим, які героїчно б’ють окупантів на фронті. Щирі слова вдячності усім, хто впродовж 107 днів веде боротьбу в тилу. Лише в такій єдності, взаємопідтримці ми зможемо вибити терористів з України».

Нагадємо, нещодавно для військових від освітянської спільноти міста було передано два автомобілі марок Mitsubishi Outlander 2008 року випуску та Volvо 2003 року випуску.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер