images/stories/logosait_new.jpg

 

Майже 2,5 тис. л дизпалива виконком Тернопільської міської ради спрямував для потреб наших військовослужбовців

На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про передачу на баланс Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки паливно-мастильні матеріали, а саме дизпаливо - 2000 літрів, для забезпечення робіт, пов’язаних з виконанням мобілізаційних завдань.

Як пояснив міський голова Сергй Надал, тернопільський військомат забезпечує перевезення військовослужбовців до різних військових частин, доставку транспорту, то ж у них є постійна потреба у паливно-мастильних матеріалах.

Виконком також прийняв рішення про виділення з резервного фонду бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік кошти в сумі 300 000,00 грн, за які буде придбано 450 л дизпалива для передачі його ГО «Схід та Захід єдині назавжди», що здійснюватиме доставку вантажів з Тернополя у місця дислокації наших військових на фронті в рамках діяльності новоствореного центру «Допомоги армії від Тернополя».

«Вже цієї неділі, 19 червня, перший вантаж відправиться з Тернополя до наших військовослужбовців, які захищають Україну на різних напрямках – це і Харківщина, й Донеччина, Сумщина, Чернігівщина, а також Запорізький і південні напрямки, - додає міський голова. – Ми уже отримали десятки звернень від водіїв, які зголосилися їхати, а ми, в свою чергу, їх забезпечимо паливно-мастильними матеріалами у достатній кількості і вирішимо усі організаційні питання».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер