images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські застерігають: не залишайте цінне майно в автомобілі!

Через власну необачність потерпів мешканець Золотопотіцької ТГ. Він незачинив авто і натрапив на автозлодія. З салону зникло портмоне.

Кримінальна пригода трапилася в селі, де мешкає потерпілий. Транспорт стояв припаркований біля будинку. Вранці чоловік помітив пропажу, а згодом з'ясував, що з картки яка була у гаманці, невідомий злодій зумів зняти майже 20 тисяч гривень.

Правоохоронці вживають заходи щодо розкриття злочину та наголошують, що єдиний і найбільш дієвій спосіб вберегтися від крадіжки – це не залишати в салонах цінних речей.

Виходячи з автомобіля навіть на 5 хвилин, не забувайте замикати його та забирати з собою усе майно. Обладнайте свій транспортний засіб надійними сигналізаційними системами. Також не залишайте вночі транспорт в неосвітлених районах і в місцях, які недоступні для огляду (подвір’я багатоповерхових будинків, проїжджі частини доріг). Паркуйте транспортний засіб у гаражі або ж у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження.

Ніколи не залишайте в салоні особистих документи та цінні речі (гаманець, мобільний телефон, ноутбук), які можуть привернути увагу злочинців і спровокувати їх на крадіжку.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а  одразу телефонуйте на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер