images/stories/logosait_new.jpg

 

Телефонують працівники банку – діють шахраї .

Ваш банківський рахунок заблоковано, збій системи або ж збільшення кредитного ліміту – саме під такими способами пройдисвіти телефонують до мешканців області та довідуються конфіденційну інформацію. Вони спустошують електронні гаманці, привласнюючи заощадження краян.

Працівники Тернопільського районного управління поліції задокументували факт шахрайства. Потерпіла розповіла, що до неї зателефонував невідомий та представився співробітником фінансової установи. Він дізнався дані краянки та зняв готівку в розмірі 17 000 гривень.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції звертаються до мешканців краю бути обачними та не довіряти невідомим. Зрозумійте, ви самі своїми ж діями допомагаєте зловмисникам, які в подальшому викрадають ваші заощадження.

Пам’ятайте, ніколи, ні за яких обставин не повідомляйте зловмисникам ваші особисті дані. Працівники фінустанов не телефонуватимуть та не дізнаватимуться конфіденційну інформацію.

У разі, якщо у вашому домі пролунав дзвінок, дізнайтесь якомога більше інформації від невідомого. Не гайте часу, одразу телефонуйте на лінію «102».

Розкрити такий вид злочинів надзвичайно важко, оскільки відстежити в подальшому рух коштів майже неможливо.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер