images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова Сергій Надал привітав та нагородив кращих медичних працівників Тернопільщини з нагоди професійного свята

Напередодні професійного свята – Дня медичного працівника, який традиційно відзначається у третю неділю червня, міський голова Сергій Надал взяв участь в урочистостях, які відбулися у Тернопільській обласній клінічній лікарні, та привітав й нагородив працівників медичної галузі.

«Від усієї Тернопільської громади вітаю вас і медиків усієї України з прийдешнім професійним святом. Низький уклін Вам за невтомну працю, щире і відкрите серце. Сьогодні ви рятуєте життя, лікуєте поранених безпосередня на полі бою, також рятуєте життя у тернопільських лікарнях – це надзвичайно відповідальна і важлива праця, – наголошує Сергій Надал. – Нехай ті добрі справи, які ви робите, повертаються до вас сторицею. Бажаю міцного здоров’я нашим Ангелам охоронцям у білих халатах. Щастя та Божої благодаті Вам і Вашим родинам. Успіхів у роботі і нових звершень. Слава українським медикам! Слава Україні!»

За сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, особистий вагомий внесок у надання висококваліфікованої медичної допомоги і забезпечення охорони здоров’я населення та за нагоди свята кращі представники медичної галузі Тернопільщини нагороджені відзнаками, подяками міського голови та цінними подарунками.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер