images/stories/logosait_new.jpg

 

Від початку року тернопільські поліцейські виявили понад 700 нетверезих водіїв.

За минулий місяць співробітники поліції оформили 5377 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху. Серед найпоширеніших порушень – перевищення безпечної швидкості, недотримання правил обгону, керування транспортними засобами без документів та напідпитку.

Загалом, за  5 місяців на дорогах Тернопільщини трапилося 868 дорожньо-транспортних пригоди. в яких 38 людей загинули.

94  автопригод вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку. Серед основних причин ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування та виїзд на смугу зустрічного руху.

З початку року поліцейські виявили 706 осіб, котрі сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння. За нентверезе водіння на порушників складено адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

1330 адмінматеріалів працівники поліції вже скерували до суду.

Водіям слід не забувати про дотримання Правил дорожнього руху і пам’ятати – керування у стані сп’яніння є небезпечним як для самого кермувальнича, так і для інших учасників дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/vid-pochatku-roku-ternopilski-policzejski-viyavili-ponad-700-netverezix-vodijiv/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер