images/stories/logosait_new.jpg

 

Продовжується ремонт дорожнього покриття на перетині вулиць Татарська-Глибока та на інших локаціях у Тернополі

20 червня у Тернополі розпочався ремонт дорожнього покриття на перетині вулиць Татарська-Глибока. Для безпечного проведення робіт рух транспортних засобів тут тимчасово перекрито.

Впродовж чотирьох днів працівники підрядної організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр» провели фрезерування 1300 м2 дорожнього полотна та демонтаж більше 200 м.п. бордюрів.

Як пояснили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, через систематичне просідання грунту на даному перехресті, тут, ймовірно, є проблеми з водовідведенням, зливовою каналізацією та водопроводом. Тому уже сьогодні, 24 червня, на об’єкті розпочнуться роботи з ремонту колодязів каналізаційної мережі, дощеприймальних та оглядових колодязів.

При сприятливих погодних умовах ремонтні роботи на перетині вулиць Татарська-Глибока заплановано завершити до 18 липня.

До слова, окрім зазначеного транспортного вузла, поточний ремонт дорожнього покриття цього тижня проводився також за адресами: вул. Микулинецька, вул. Богдана Лепкого, вул. Сергія Корольова, вул. Андрія Сахарова, вул. Липова, вул. Чалдаєва.

24 червня роботи з асфальтування виконуватимуться на вулицях: Городня, Глінки, Юрія Федьковича. У попередні дні за даними адресами були проведено нарізання дорожніх карт.

Цього ж дня підрядники здвйснюватимуть в’язання металевої та композитної арматури каркасу монолітної розподільчої плити в рамках виконання ремонту підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер