images/stories/logosait_new.jpg

 

Розпочалася інспекція укриттів у житловому фонді міста Тернополя

Цими днями голови тернопільських ОСББ і управителі багатоквартирних будинків проводять роботи з впорядкування укриттів.  Міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив сховища у будинках, що розташовані на вул. Слівенській.

«Сьогодні першочергове завдання максимально збільшити кількість місць, які можуть бути сховищами на випадок небезпеки у Тернополі. Зокрема,  у житловому фонді - це підвальні приміщення. Всі балансоутримувачі, ЖЕКи та ОСББ, повинні очистити укриття від сміття та ознакувати захисні споруди, - відзначає Сергій Надал. - Наразі ведеться додаткова робота з провайдерами, щоб провести інтернет у сховища. В кожному будинку повинна бути відповідальна людина, яка під час оповіщення сигналу «Повітряна тривога» зможе відкрити підвал. Це важливо, щоб будь-хто із громадян, хто перебуватиме близько до укриття, також мав змогу перейти у безпечне місце. Наразі є ряд будинків, де приміщення вже підготовлені, в інших - роботи ще ведуться».

Нагадаємо, у навчальних закладах міста триває підготовка до нового навчального року і також проводяться роботи з підготовки укриттів для учнів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер