images/stories/logosait_new.jpg

 

Місцеві депутати долучилися до перевірки найпростіших укриттів у багатоквартирних будинках Тернополя

У Тернопільській громаді тривають роботи з облаштування тимчасових укриттів в підвалах багатоквартирних житлових будинків. Щоденно огляд декількох сховищ проводить міський голова Сергій Надал. Уже проінспектовано десятки будинків у місті.

Долучилися до перевірки стану готовності укриттів у житлових будинках Тернополя й місцеві депутати.

Так, днями Секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак оглянув хід виконання робіт з облаштування укриттів у будинках за адресами: вул. Лесі Українки, 18, вул. Тараса Протасевича, 14, вул. Клима Савури, 7.

«Як показує досвід, у будинках, де створенні ОСББ, такі роботи тривають швидше, є більш активними самі мешканці будинку. Там, де багатоповерхівки перебувають на обслуговуванні управляючої компанії – ініціатива зі сторони мешканців значно менша, на жаль, - пояснив Ігор Гірчак. - Але й попри це, є активні тернополяни, котрі намагаються підвищити рівень безпеки для себе та своїх сусідів. Дякую усім, хто долучається до влаштування укриттів у будинках. Адже це, насамперед, ваша безпека та ваших близьких».

Обстежила житлові будинки на масиві «Східний» і депутатка Тернопільської міської ради Олеся Чванкіна.

«Практично у всіх будинках створено ОСББ або є люди, які відповідають за доступ до укриттів та їхнього облаштування, - розповідає Олеся Чванкіна. - Під час огляду проконсультувала усіх, що в укриттях повинні бути сидячі місця, запас питної води, медикаментів, інструментів на випадок завалу. Також вогнегасники, генератори та доступ до інтернету. Усі моменти враховані і виправлені».

Серед проінспектованих будинків - багатоповерхівки за адресами: вул. Олександра Довженка, 2-А, вул. Олександра Довженка, 4-А, вул. Олександра Довженка, 6-А, вул. Олександра Довженка 8-Б, вул. Олександра Довженка, 12, вул. Олександра Довженка, 14, вул. Олександра Довженка, 20, вул. Олександра Довженка, 22, вул. Омеляна Польового, 2-Б, вул. Омеляна Польового 4-Б, вул. Андрія Чайковського, 39, вул. Андрія Чайковського, 40 та вул. Євгена Конвоальця, 3.

Розпочали інспектування будинків в межах свого округу і депутати Андрій Грицишин та Мар’яна Головко.

Перевірка стану готовності укриттів у багатоквартирних житлових будинках нашого міста та громади тривають.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер