images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопілька «Нива» переграла суперника з рахунком 6:1

Тернопілька «Нива» переграла суперника з рахунком 6:1
Переконливу перемогу над аматорською командою «Престиж» з Івано-Франківщини здобула тернопілька «Нива». Жовто-зелені провели по три голи у кожному з таймів, натомість, дозволивши супернику відзначитися лише раз.

 

Таким чином, четвертий контрольний поєдинок на тренувальних зборах завершився розгромною перемогою тернополян у цьому протистоянні.

Як повідомляє офіційний сайт ФК «Нива» Тернопіль, початок розгрому у середині першого тайму поклав нападник Даніїл Вольський. Ударом головою він замкнув флангову подачу Хруставки. За десять хвилин по тому Вольський оформив дубль, теж забивши головою. Але цього разу асист прийшов з протилежного флангу — його оформив Дударенко. До перерви рахунок вдалося збільшити Арсентію Дорошенко, який з близької відстані вразив нижній кут воріт суперника.

Другий тайм "Нива" теж розпочала із взяття воріт. Голкіпер "Престижу" порушив правила у штрафному майданчику і пенальті чітко реалізував Олег Соколов. Наприкінці матчу нечисельні уболівальники у Озерній побачили ще три взяття воріт. Спочатку фланговий простріл партнера замкнув нападник Сухоручко. Потім один м'яч провели гості. А остаточний рахунок встановив Олександр Кобеля.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер