images/stories/logosait_new.jpg

 

З Тернополя для потреб захисників передано ще 400 комплектів військової форми

11 серпня минає 169 днів війни, розгорнутої росією на території України. З першого дня повномасштабного вторгнення тернополяни та усі українці, які проживають як на території нашої країни, так й за її межами, згуртувались та активно підтримують наших захисників на передовій.

Так, сьогодні, з міста передано 400 комплектів сучасної військової форми для потреб тернопільських військовослужбовців, зокрема, для 83-го окремого батальйону 105-тої окремої бригади територіальної оборони.

«У нас добра співпраця з українцями, які проживають у США, зокрема, нам активно допомагає благодійний фонд «Help Heroes Of Ukraine». Нещодавно ми отримали від них тканину, з якої шиють одяг для американської армії. Так, з отриманої тканини на замовлення командування було пошиту форму для наших військових, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Приємно, що є можливість шити її тут, на базі наших комунальних підприємств та місцевих виробників, які мають відповідну фурнітуру, обладнання та можуть шити їх у більшій кількості. Наразі форма уже готова до відправлення і вже сьогодні буде передана для потреб підрозділів територіальної оборони. Це перша партія і вже є наступна партія тканини, яка передана на виробництво. Плануємо налагодити пошиття на регулярній основі».

Загалом від початку війни з Тернополя було передано понад 2000 комплектів військової форми.

Нагадаємо, фонд «Help Heroes Of Ukraine Inc NFP» – благодійна організація, яка заснована у 2022 році керівниками найбільших логістичних і транспортних компаній США, до складу якої входять сотні українців в Америці. Цілі благодійної організації включають надання Україні широкого спектра медичної, військової та гуманітарної допомоги.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер