images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські депутати продовжують долучатися до огляду укриттів житлового фонду міста

Тернопільські депутати продовжують долучатися до перевірки укриттів у багатоквартирних житлових будинках Тернополя.

Так, нещодавно до інспектування стану готовності захисних споруд житлового фонду міста приєдналася і депутатка Тернопільської міської ради Наталія Паньків.

Оглянуто було, зокрема, сховища у будинках за адресами: вул. Галицька, 32, просп. Злуки, 53, вул. Квітова, 15-А, вул. Миколи Лисенка, 6.

Попередньо огляд укриттів провели також Секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак, депутати Олеся Чванкіна, Андрій Грицишин та Мар’яна Головко.

Нагадаємо, ОСББ та ЖЕКи повинні забезпечити належний стан укриттів у житлових будинках Тернополя. Місце для сховища повинно мати відповідне маркування на фасаді будинку та містити запасний вихід. Приміщення для найпростішого укриття повинні бути облаштовані місцями для сидіння та мати запаси питної води (2 літри на одну особу), запаси технічної води для потреб гігієни мешканців. Окрім того, повинні мати незалежні джерела освітлення, ліхтарики, гасові лампи, свічки, первинні засоби пожежогасіння, вогнегасники, засоби для надання першої медичної допомоги, аптечки, контейнери для зберігання продуктів, а також – шанцевий інструмент, лопати, кирка, лом, пилка по металу, пилка по дереву та інше. Мешканці можуть перебувати у найпростіших укриттях та сховищах до 48 годин.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер