images/stories/logosait_new.jpg

 

На вулицях Тернополя продовжуються локальні поточні ремонти дорожнього покриття

Завдяки сприятливим погодним умовам цими днями працівники підрядних організацій продовжують виконувати у Тернополі локальні поточні ремонти дорожнього покриття, відновлювати покриття у міжквартальних проїздах, на прибудинкових територіях та тротуарах.

Так, на перетині вулиць Івана Мазепи–Дружби–Чумацька–дамба Тернопільського ставу тривають роботи з фрезерування та асфальтування  раніше підготовлених ремонтних карт. На цій ділянці після завершення усіх робіт буде запроваджено нову схему організації дорожнього руху.

В межах виконання поточного ремонту дорожнього покриття, проводиться підготовка ремонтних карт та асфальтування й на вул. 15 Квітня.

На вул. Андрея Шептицького завершуються роботи з відновлення підходів до автомобільного моста через р. Серет, де сьогодні наносять гідроізоляцію монолітної розподільчої плити.

Окрім того, у місті триває влаштування котловану дощового колектора на вул. Галицькій і транспортній розв’язці вулиць Збаразька – Галицька – Вояків дивізії «Галичина» – Бродівська.

На зупинці громадського транспорту, що на вул. Антіна Манастирського, проводиться відновлення елементів благоустрою, зокрема триває влаштування посадкового майданчика фігурними елементами мощення.

На ділянці від вул. Олени Теліги до вул. Івана Котляревського, 24 тривають роботи з відновлення покриття тротуару, де наразі підрядники демонтували старі бордюри та влаштовують нові.

Паралельно у Тернополі триває ремонт дворів та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Івана Мазепи, 1; вул. Іванни Блажкевич, 5; вул. Торговиця, 14–18; вул. Галицька, 41; вул. Олександра Смакули, 1; вул. Лесі Українки, 29.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер