images/stories/logosait_new.jpg

 

Окупанти повідомили про вибухи у Севастополі: кажуть, працювала ППО

СЕВАСТОПОЛЬ. ФОТО PIXABAY.COM

Призначений окупантами "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв повідомив, що вдень 30 серпня у місті працювала ППО і нібито збила безпілотник.

Джерело: Развожаєв у Telegram

Пряма мова Развожаєва: "Сьогодні вдень у Севастополі знову відпрацювала система ППО. За попередніми даними, збили БПЛА в районі Верхньосадового".

Деталі: Ставленик окупантів запевняє, що ситуація у місті "повністю під контролем".

Передісторія:

  • 31 липня призначений Росією "губернатор" окупованого Севастополя повідомив, що безпілотник атакував штаб російського флоту, в місті скасували святкові заходи до дня ВМФ окупантів.
  • Вранці 20 серпня пролунав вибух в Севастополі, окупаційна влада повідомила, що над дахом штабу Чорноморського флоту збили безпілотник.
  • Останнім часом почастішали вибухи в окупованому Криму. Вибухи прогриміли поблизу Джанкоя, у Сімферополі, Севастополі, Бахчисараї, поблизу Алупки і Євпаторії.
  • Після цього видання Business Insider з посиланням на секретний звіт НАТО повідомило, що Росія вирішила вивезти з окупованого Криму десять своїх винищувачів після вибухів у Криму, за якими, ймовірно, стоять українські сили.
  • А Інститут вивчення війни (ISW) припустив, що Росія передислоковує військову техніку з Криму після ударів ЗСУ, а також посилює ППО окупованого півострова.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер