images/stories/logosait_new.jpg

 

З Тернополя для потреб військовослужбовців Територіальної оборони ЗСУ передали чергову партію обладнання

Тернопіль залишається надійним тилом, де продовжують підтримувати та допомагати українським захисникам, які понад пів року мужньо обороняють українську землю від російських загарбників.

Так, першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни.

«Сьогодні передаємо чергову партію допомоги для наших захисників. Наші військові, представники батальйонів Територіальної оборони Збройних сил України, які дислокуються на Донеччині, вже вирушають до своїх підрозділів. Тож за запитом військових передаємо: дизель-генератори, портативні газові плити, набори балонів газу до цих плит, продукти тривалого зберігання, зокрема, консерви, а також – карти пам'яті, павербанки, флешки тощо, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Це все відправиться до наших військовослужбовців, які сьогодні на передовій і захищають нашу державність».

Нагадаємо, цими днями на базі центру «Допомога армії від Тернополя» триває збір посилок для наших захисників, котрі несуть службу в Донецькій та Дніпропетровській областях. Проносити передачі можна за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. Телефон «Гарячої лінії»: +38 (067) 009-15-40.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер