images/stories/logosait_new.jpg

 

Виконком спрямував 4000 літрів паливно-мастильних матеріалів для потреб територіального центру комплектування

На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про передачу на баланс Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки паливно-мастильних матеріалів.

Так, для забезпечення робіт, пов’язаних із виконанням мобілізаційних завдань населення передано 4000 літрів дизельного палива.

«Тернопільський центр комплектування забезпечує перевезення військовослужбовців безпосередньо до місць служби, а також доставляє транспорт. Тож у них є постійна потреба у паливно-мастильних матеріалах і ми допоможемо забезпечити їх цим пальним», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Виконком також передав на баланс добровольчих формувань Тернопільської міської територіальної громади товаро-матеріальних цінностей (бензину та дизельного пального) на суму 102 000 грн з метою забезпечення їх функціонування та виконання покладених на них обов’язків.

Нагадаємо, у Тернополі діє Програма забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, добровольчих формувань Тернопільської міської територіальної громади та військового призову Тернопільської міської територіальної громади, яка розроблена та спрямована для підтримки обороноздатності військових формувань та підрозділів громади, ДФТГ на належному рівні.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер