images/stories/logosait_new.jpg

 

Ще одне село на Харківщині – під контролем ЗСУ

Ще одне село на Харківщині – під контролем ЗСУ
ЗСУ продовжують деокупацію Харківщини.

Українські військові звільнили від окупантів село Піски-Радьківські в лівобережній частині Борівської громади.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

Піски-Радьківські – другий за розміром населений пункт громади. До війни там проживало близько двох тисяч осіб.

Хоч село під контролем ЗСУ, наші захисники ще виявляють там групи російських військових. Українські оборонці проводять зачистки та розмінування.

Зазначається, що місцеві жителі радісно зустрічають наших воїнів, намагаються допомогти в побутових питаннях та готують для них їжу.

Боротьба за звільнення лівобережної частини Борівської громади від рашистських окупантів – триває. Ведуться бойові дії. ЗСУ витісняють противника, але визволені території потерпають від ворожих обстрілів.

"Звуки вибухів також постійно чути з півночі, сходу та півдня. Окупаційна влада залишила громаду, майже всі колаборанти також втекли. Частина місцевих жителів протягом останнього тижня виїхала на більш безпечні території. Решта залишаються вдома, у разі небезпеки ховаються у підвалах та укриттях.

Пересуватися вулицями та автошляхами між населеними пунктами наразі небезпечно. Електроенергії, мобільного зв’язку та інтернету в громаді немає", – інформують в Борівській селищній раді.

Нагадаємо, з початку вересня українські військові звільнили тисячі квадратних кілометрів. Сили оборони взяли під повний контроль Білогорівку у Луганській області та зачистили її від рашистів, вигнали російських загарбників з Яцьківки, що на Донеччині.

Крім того, вся територія Херсонщини – під вогневим контролем ЗСУ. Також український стяг замайорів на межі Харківщини та Донеччини.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер