images/stories/logosait_new.jpg

 

Віялові відключення наразі не застосовуються – Укренерго

НЕК "Укренерго" пояснює відключення електроенергії в деяких містах черговим обстрілом російських окупантів, графіки аварійних обмежень електропостачання споживачам не вводили.

Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

У компанії додали, що наразі енергетики працюють над відновленням живлення споживачів, які залишилися без cвітла внаслідок обстрілів.

"Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" наразі не вводив графіків аварійних обмежень споживачів", – запевнили в компанії.

А також попросили споживачів ощадливо споживати електроенергію та зменшити споживання в пікові години вранці та ввечері. Це допомагає енергетикам балансувати енергосистему та відновлювати мережі після ворожих атак.

Нагадуємо:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з 10 жовтня внаслідок російських ударів було зруйновано 30% електростанцій - це спричинило масові відключення електроенергії по всій країні.

Російські окупанти у вівторок знову атакували Київ, є влучення в об’єкт енергозабезпечення.

Як повідомила пресслужба YASNO, компанії-постачальника електроенергії з групи ДТЕК, через обстріл відбулось аварійне відключення на лівому березі.

У Києві через ракетні обстріли росіян пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого  в багатьох будинках на лівому березі немає світла та води.

У понеділок та у вівторок вранці (17-18 жовтня) росіяни нанесли ракетні удари по Курахівській ТЕС (Донецька обл.), по м.Курахове та с.Сонцівка - є поранені та пошкодження.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер