images/stories/logosait_new.jpg

 

Меценати передали два позашляховики поліцейським Кременеччини


Співробітники сектору поліцейської діяльності у Почаєві отримали автомобіль від пастора місцевої церкви Івана Зорича, а працівники Кременецького районного відділу відтепер мають у користуванні транспортний засіб, подарований підприємцем Володимиром Поліщуком.

Позашляховик марки «Hyundai» на потреби почаївських поліцейських передав пастор Помісної церкви Християн віри Євангельської Іван Зорич. Меценат переконаний, що в умовах воєнного стану транспортний засіб поліцейським більш потрібен, аніж цивільним.

Підприємець Володимир Поліщук каже, що кожен на своєму місці має робити все задля Перемоги. Його лепта – позашляховик марки «Renault», який допоможе поліцейським Кременецького районного відділу бути мобільнішими та ефективніше виконувати свої завдання на деокупованих територіях.

Начальник Головного управління Національної поліції Тернопільської області Олександр Богомол особисто зустрівся з меценатами та подякував за виявлену громадянську позицію та вагому допомогу.

«Нас не здолати, - бо ми разом, бо ми спільно йдемо до нашої Перемоги. Велика подяка всім меценатам та волонтерам, котрі з перших днів активно допомагають і військовим, і правоохоронцям – усім, хто сьогодні тримає у руках зброю на передовій, чи боронить порядок у державі», - подякував Олександр Богомол.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

меценати  передали два позашляховики поліцейським кременеччини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер