images/stories/logosait_new.jpg

 

Виконком не продовжив договори оренди комунального майна підприємцям, які не мають працівників або мають заборгованість зі сплати податків

20 жовтня на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про включення об’єктів до переліку Першого типу та продовження договору оренди майна комунальної власності шляхом проведення аукціону. Зокрема, тих приміщень, орендодавцями яких є медичні установи міста Тернополя.

Так, згідно з рішенням, на звернення тих суб’єктів господарювання, які надали відповідні документи та довідку балансоутримувача про відсутність заборгованості зі сплати орендної плати, включено до переліку Першого типу об’єкти, що підлягають передачі в оренду на аукціоні. Наступним етапом буде оголошено аукціон про продовження договору оренди на майно комунальної власності, за результатами якого може бути продовжений договір оренди з діючим орендарем або укладений з новим орендарем.

Разом з тим, було встановлено, що частина орендарів, які звернулись про продовження договору оренди майна комунальної власності, мають заборгованість щодо сплати податків, не мають офіційно найманих працівників та у яких відсутні нарахування по заробітній платі. Таким суб’єктам господарювання відмовлено у проводженні договору оренди.

Офіційну інформацію про таких підприємців буде скеровано до органів державної податкової служби Тернопільщини та управління Держпраці у Тернопільській області з метою проведення позапланових перевірок.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер