images/stories/logosait_new.jpg

 

З Тернополя для підрозділів Територіальної оборони передано необхідне спорядження

Станом на 240-ий день війни наше місто продовжує бути надійним тилом, де підтримують та допомагають українським захисникам, які мужньо боронять нашу землю від російських загарбників.

Цими днями з метою забезпечення якісного виконання завдань для підрозділів окремої бригади Територіальної оборони передано необхідне спорядження.

«Для наших захисників з Територіальної оборони, які зараз на передовій, передано майже півтори тонни палива, газові балони, плівку, протизастудні та знеболювальні медикаменти й інші потрібні речі», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни.

До слова, на базі управління соціальної політики (вул. Миколи Лисенка, 8-А) з червня активно працює центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безоплатну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців. Проносити передачі можна за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. Телефон «Гарячої лінії»: +38 (067) 009-15-40.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер