images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські поліцейські навчалися долати стресові ситуації


Спеціальні навчання у рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки систематично організовують поліцейські психологи ГУНП в Тернопільській області для особового складу поліції.

Швидко реагувати та приймати вірні рішення у стресових ситуаціях - такі навички 24 жовтня опановували на тренінгу слідчі, дільничні інспектори та працівники групи реагування патрульної поліції.

Учасники вивчали теоретичні та практичні знання у сфері надання першої психологічної допомоги в кризових станах, відпрацьовували алгоритм швидкої адаптації до різного роду стресових ситуацій, тактику спілкування з особами, котрі потребують психологічної допомоги. Особливу увагу приділили наданню допомоги під час екстремальних ситуацій, пов’язаних з військовими діями.

Зі слів тренера-психологині Алли Корнатої, вміння допомогти громадянам долати пов’язаний із війною стрес та наслідки пережитих травматичних подій є важливим аспектом в роботі працівників поліції. Психологічні тренінги сприятимуть зміцненню психологічної стійкості правоохоронців та покращенню їх професійних навичок.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

тернопільські поліцейські навчалися долати стресові ситуації
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер