images/stories/logosait_new.jpg

 

15 управителів будинків у Тернополі отримали співфінансування на ремонт електрообладнання та електрощитових


На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про виділення коштів для управителів багатоквартирних будинків та ОСББ на проведення робіт з ремонту мереж електропостачання. Фінансування отримали 15 управителів, які подали необхідні документи, провели обстеження електрообладнання у своїх будинках та склали відповідні дефектні акти.

Нагадаємо, що у жовтні міська рада прийняла на сесії зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної  громади на 2021-2024 роки, відповідно до якої спрямувала кошти на ремонт електрощитових та на заміну електрообладнання у багатоквартирних будинках у співвідношенні 50% на 50%, тобто 50% фінансує міська рада, ще 50% - управитель будинку чи ОСББ. Рішення було прийняте з метою проведення ремонтних робіт електрощитових та здійснення заміни електрокабелів у багатоквартирних будинках, враховуючи воєнний стан та наближення зимового періоду.

Цією програмою могли скористатися усі управителі та ОСББ багатоквартирних будинків міста, де потребувався ремонт електрообладнання чи їх заміна.

Загалом, відповідно до сьогоднішнього рішення виконавчого комітету, з міського бюджету на заміну електрообладнання виділено понад 1,3 млн грн.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер