images/stories/logosait_new.jpg

 

Виконком виділив кошти для проведення робіт з термомодернізації будинку на вулиці Іванни Блажкевич, 7

26 жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про виділення коштів для проведення робіт з термомодернізації багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул. Іванни Блажкевич, 7.

Комплексна термомодернізація у цьому будинку відбудеться за Програмою підтримки з енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» державної установи «Фонд енергоефективності» у співфінансуванні з міською радою та мешканцями. Відтак, 70% вартості робіт оплачує Фонд енергоефективності, 10% виділяється з бюджету Тернопільської громади і лише 20% – сплачують мешканці будинку,

Так, об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Макаренка 7» виділено з міського бюджету кошти в сумі 1 180 853,1 грн (10% від вартості) для придбання матеріалів та виконання робіт з капітального ремонту – термомодернізації житлового будинку за адресою вул. Іванни Блажкевич, 7.

Окрім того, у зв’язку зі збільшенням вартості робіт, рішенням виконавчого комітету виділено кошти у сумі 208 462,10 грн ОСББ «Центральне-23» для придбання матеріалів та виконання робіт за адресою вул. Івана Франка, 23.

Нагадаємо, у Тернополі є 11 ОСББ, які встигли до початку воєнного стану подати заявки для участі програмі «Енергодім». Після 24 лютого Фонд енергоефективності припинив приймати нові заявки, але продовжує фінансувати відібрані раніше проєкти.

Довідково: за консультаціями щодо проведення заходів з термомодернізації багатоквартирного будинку можна звертатися в сектор енергоефективності управління ЖКГ за адресою вул. Миколая Коперника, 1/209 або за тел. (0352) 52-58-33.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер