images/stories/logosait_new.jpg

 

Цього тижня у Тернополі тривали роботи з поточного ремонту дорожнього покриття

Впродовж тижня у Тернополі проводили локальні ремонтні роботи на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах, відновлювалося дорожнє покриття.

Відтак на п’яти вулицях міста триває підготовка ремонтних карт для проведення поточного ремонту за адресами: вул. Бойківська, вул. Михайла Рудницького, вул. Квітки Цісик, вул. Весела, вул. Паркова.

Продовжуються роботи з відновлення пішохідної зони на вул. Львівській. Підрядна організація влаштовує бордюри та вкладає фігурні елементи мощення.

Триває благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків №9, 10, 12, 14, 20. Наразі тут також заплановано вкладення фігурних елементів мощення.

З метою ліквідації підтоплень тривають роботи на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка. На цій ділянці проводиться влаштування піщано-щебеневої основи днища колектора й бетонування стін.

Роботи з відновлення покриття проводяться у дворах на вул. Київська, 11-Б, вул. Сергія Корольова, 10, вул. Олександра Смакули, 1, пров. Цегельний 1-Д, вул. Михайла Вербицького, 12 та міжквартальному проїзді на просп. Злуки, 31 – вул. Мирона Тарнавського, 1.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер