images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі цього тижня продовжать виконувати локальні поточні ремонти дорожнього покриття

Попри календарну осінь, цього тижня працівники підрядної організації у Тернополі продовжать виконувати локальні поточні ремонти дорожнього покриття, відновлювати міжквартальні двори, проїзди та тротуари.

Триває влаштування бордюрних каменів та планування зелених зон на просп. Злуки, зокрема, на ділянці вул. Мирона Тарнавського – Любомира Гузара (зі сторони житлових будинків).

На вулицях Замкова, Полковника Морозенка та пров. Цегельний, сьогодні, 15 листопада, проводитиметься влаштування асфальтобетонного покриття.

Благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки виконують на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків №9, 10, 12, 14, 20.

Разом з тим, на вул. Львівській підрядна організація відновлює пішохідну зону, вкладаючи фігурні елементи мощення. Водночас у дворі на вул. Михайла Вербицького,12 відновлюють покриття.

З метою ліквідації підтоплень тривають роботи на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка. На цій ділянці проводиться бетонування та влаштування стін колектора з бетонних блоків та асфальтобетону проїзної частини вулиці. За сприятливих погодних умов упродовж двох тижнів усі роботи завершиться, відповідно відновиться проїзд вул. Білецькою та буде доступною пішохідна зона.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер