images/stories/logosait_new.jpg

 

Без теплопостачання у Тернополі можуть залишитися мешканці квартир з індивідуальним опаленням

Без теплопостачання у Тернополі можуть залишитися мешканці квартир з індивідуальним опаленням
Через відсутність електропостачання мешканці квартир, де встановлено індивідуальне опалення, можуть залишитись без тепла.

Під час відсутності електрики мешканці квартир з індивідуальним опаленням у Тернополі можуть залишитися без тепла. Про це повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський Суспільному.

За його словами, людям необхідно подбати про акумулятори для котлів.

«Якщо газ буде, а електроенергії не буде, а в квартирі є котел, мешканці повинні самостійно дбати про те, щоб у них були самостійні елементи живлення. У квартирі на балконі генератор не поставите. Гіпотетично можна, але з точки зору пожежної безпеки, це неправильно. Для того, щоб котел працював, є джерело безперебійного живлення, тобто акумуляторна система, яка дозволить при відсутності електроенергії, подавати живлення на 2-4 години, щоб котел у вашій квартирі, якщо у вас індивідуальне опалення, міг працювати за допомогою акумуляторної системи», - поділився Владислав Стемковський.

За його словами, для «Тернопільміськтеплокомененерго» закупили генератори, які забезпечать роботу насосів під час відсутності електропостачання. Це гарантуватиме подачу тепла у багатоповерхівки з централізованим теплопостачанням.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер