images/stories/logosait_new.jpg

 

В Тернополі нацгвардійці відвідали благодійний аукціон та театральну виставу для допомоги захисникам

Театральну виставу «Мина Мазайло» та благодійний аукціон на підтримку українських воїнів відвідали нацгвардійці на запрошення викладачів та студентів юридичного факультету Тернопільського Західноукраїнського Національного університету, які вони приурочили до 25-річчя свого вузу.

Колектив університету Західноукраїнського університету в такий спосіб вирішив відзначити ювілей вишу. Викладачі та студенти зіграли всі ролі у виставі, що змогли оцінити нацгвардійці. «Це найбільш знакова для українців п’єса 20 століття, яка не втрачає свою актуальність сьогодні. Комедія, в якій показані унікальні образи, висміює політичні чвари та вчить поважати одне одного. І, звичайно, цінувати українську ідентичність, мову та культуру», — ділиться враженнями капітан Національної гвардії України Андрій.

На аукціоні, який відбувся одразу по виставі, було представлено чимало лотів, серед яких особисті речі відомих тернополян та українців, картини та книги. Найдорожчим лотом стала книга «Українська державність», вартість якої оцінили в 15 тисяч гривень. Отримані гроші за лоти та благодійних скриньок передадуть на допомогу військовим, які боронять нашу територіальну цілісність та незалежність держави.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер