images/stories/logosait_new.jpg

 

Американський актор Лієв Шрайбер оголосив збір на генератори для лікарень України

Американський актор Лієв Шрайбер збирає кошти на генератори для українських лікарень.

Акцію актор присвятив Дню Подяки, який традиційно святкують у США, повідомляють у міжнародному благодійному фонді "Здоров’я українського народу".

Лієв Шрайбер хоче допомогти українським медикам, які працюють в умовах постійних відключень електроенергії.

Генераторами укомплектують медичні заклади, які знаходяться у регіонах, де найчастіше вимикають світло.

"Українські медики працюють під обстрілами й бомбардуваннями з першого дня війни. Їхні руки творять дива кожного дня, рятуючи людські життя. Я знаю, що вони досить відважні, аби працювати при свічках і ліхтариках. І найменше, що ми можемо для них зробити, – це створити умови, за яких вони зможуть просто виконувати свою роботу. Найважливішу роботу", – зазначає Лієв Шрайбер.

Зустріч Президента України з амбасадорами United24. Лієв Шрайбер (праворуч). Фото: Вікіпедія

За словами заступниці міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марії Карчевич, в Україні наразі є додаткова потреба у понад 1000 генераторах різної потужності.

"Ми дуже вдячні Лієву Шрайберу за підтримку та цей важливий збір, і кожному донору за внески, які повертають світло не тільки в наші лікарні, але й в наші серця", – говорить вона.

Долучитися до збору можна за посиланням.

Лієв Шрайбер американський сценарист, кінопродюсер, кінорежисер, актор театру та кіно. Лауреат премії "Тоні". Відомий декількома блокбастерами, зокрема трилогією "Крик".

Знімався у фільмах "Омен", "Ігри чемпіонів", "Острів собак", "Людина-павук. Навколо Всесвіту" тощо.

6 липня 2022 Лієв Шрайбер став послом фандрейзингової платформи зі збору коштів для України United24 у напрямку медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві охорони здоров'я раніше повідомляли, що в Україні всі медичні заклади, що надають стаціонарну та екстрену допомогу, забезпечені резервними джерелами живлення (генераторами) на випадок відключення електроенергії.

Яна Осадчажурналіст

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер