images/stories/logosait_new.jpg

 

Обласний дитячий конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику набирає обертів. Приєднуйтесь!

Обласний дитячий конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику набирає обертів. Приєднуйтесь!

Конкурс малюнка на спортивну тематику за ініціативи управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» набирає обертів. Приурочений захід до Дня Святого Миколая і відбувається в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Наразі вже надійшло понад 40 малюнків на спортивну тематику. Кожна дитина висловлює на папері свою любов до спорту, власне бачення занять фізичною культурою, показує свою уяву та відображає улюблені види спорту за допомогою фарб та кольору. Організаторів тішить те, що у такий складний час для нашої країни діти малюють не чорним олівцем, а висловлюють бачення фізичної культури та спорту у різнобарв'ї кольорів, а це означає, що малювання покращує їх психологічний стан і, відповідно до думки психологів, він є дуже добрим на сьогоднішній день. Отже, приєднуйтесь до нашого конкурсу!

У обласному конкурсі малюнка можуть брати участь діти у таких вікових категоріях: перша категорія – автори робіт віком до 8 років; друга категорія – автори робіт віком від 9 до 12 років. Конкурс проводиться та триває голосування у період з 21 листопада до 10:00 години 12 грудня 2022 року. Роботи прийматимуться до 10:00 год. 12 грудня 2021 року.

Роботи потрібно надсилати на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або через месенджер на Фейсбук сторінку (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) чи інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Усі роботи, які надсилаються на Конкурс, повинні відповідати наступним вимогам:

– малюнки мають бути виконані (олівцями, фломастерами, фарбами) на аркуші формату А4. Кожен учасник має надіслати фото свого малюнка на спортивну тематику у форматі JPEG та бажано своє фото;

– назва роботи повинна мати такий вигляд: ім'я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, прізвище, ім'я - наприклад: Микола Гончаренко, 08.10.2011 рік, вул. Центральна, 5, с. Присівці, Зборівська територіальна громада, представник Анна Гончаренко, тел. 0971122935).

Переможці та призери у двох вікових категоріях, за умовами проведення конкурсу, визначаються за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соціальні мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all). Для того щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) під дописом, в якому опубліковано фото малюнка та автора. Голоси (лайки) враховуються тільки від власників сторінок, які зареєстровані в Україні. Якщо будуть п’ять чи більше лайків від фейкових акаунтів, ці учасники не будуть відзначені нагородами.

Також переможці та призери у двох вікових категорія визначатимуться онлайн за допомогою програми випадкового вибору Random. Онлайн-визначення відбудеться 12 грудня 2022 року о 14:00 годині в соціальній мережі Інстаграм (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk).

Результати конкурсу організатори розмістять в соціальних мережах Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) та Інстаграм (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) сторінках Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 12 грудня 2022 року.

Ознайомитись з положенням про Проведення конкурсу можна у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Переможці та призери обласного дитячого конкурсу малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» будуть нагороджені медалями, сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та призами від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер