images/stories/logosait_new.jpg

 

Близько 100 світловідбивальних жилетів та флікерів передали для учнів Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи

Сьогодні, 2 грудня, учні Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи, що на вул. Андрія Сахарова, 4, отримали у користування світловідбивальні жилети та стрічки-флікери.

«Безпека наших дітей – це одне із найважливіших питань сьогодення. Ми живемо під час війни є доволі багато загроз і небезпек. Всім нам відомо, що зимова пора - це короткий світловий день. У місті наразі застосовуються аварійні вимкнення світла і деякі вулиці, пішохідні переходи також можуть не освітлюватися, - відзначає міський голова Сергій Надал. – Завдання громадянина не лише дотримуватися правил дорожнього руху, а й допомогти водіям, щоб вони бачили кожного з нас у темноті. Сьогодні ми передаємо вам у користування світловідбивальні  жилети та стрічки-флікери. Нехай вони допоможуть і вбережуть вас від небезпек на дорогах».

Нагадаємо, нещодавно майже 8000 тернопільських школярів отримали стрічки-флікери. Їх роздали учням в освітніх закладах Тернополя.

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер