images/stories/logosait_new.jpg

 

"Зекономлена" хвилина вартувала тернополянці життя


Перехід дороги у невстановленому місці завершився летально для 58-річної мешканки обласного центру. Аварія трапилася 8 грудня близько 7:00 на вулиці Протасевича, неподалік пішохідного моста.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпіла переходила дорогу у недозволеному місці з інтенсивним рухом транспорту і як результат - потрапила під колеса Toyota Land Cruiser. Травми тернополянки виявилися несумісними із життям. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно із ч. 2 ст. 286 КК України.

У Тернополі на вулиці Руська зіткнулися Mercedes ML та маршрутний автобус. За попередньою інформацією, водій іномарки, виконуючи маневр перестроювання з лівої смугу у праву, допустив зіткнення із маршруткою. Аби уникнути удару кермувальник пасажирського транспорту застосував екстрене гальмування і як результат - неповнолітній хлопчик впав. Йому надавали меддопомогу.

Чергову аварію на пішохідному переході зареєстрували поліціянти на вулиці Крушельницької. Про ДТП повідомила 26-річна потерпіла. Жінка заявила, що її збив автомобіль Skoda і не зупинився, а поїхав далі.

Слідчі вставновили особу кермувальника, а потерпілу бригада швидкої доправила до лікарні.

У Бучачі не розминулися два легкових автомобіля марки ВАЗ. За попередніми даними, один із кермувальників не врахував дорожньої ситуації та виїхав на смугу зустрічного руху. Уникнути удару не вдалося. На щастя. в аварії ніхто не постраждав. Механічні пошкодження отримали лише автомобілі.

По всіх аваріях тривають перевірки.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

"зекономлена" хвилина вартувала тернополянці життя
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер