images/stories/logosait_new.jpg

 

Цієї ночі на вулично-дорожній мережі Тернопільської громади працювало 17 одиниць снігоочисної техніки

Вночі з 12 на 13 грудня у Тернополі розпочалися опади у вигляді інтенсивного снігопаду, а температура повітря опустилася нижче 0 градусів. З метою належного утримання міста та попередження аварійних ситуацій на дорогах у Тернопільській громаді працювала снігоочисна техніка.

До прибирання вулиць міста та населених пунктів громади були залучені 17 одиниці снігоочисної техніки. Здійснювалося механізоване посипання проїжджих частин і тротуарів, підмітання  пішохідних ділянок від снігу, а також механізоване поливання доріг соляною ропою.

15 одиниць снігоочисної техніки працювало у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. Роботи здійснює підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

У мікрорайоні «Дружба» працювало, цієї ночі, дві одиниці  спецтехінки ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Зокрема, проведено механізоване посипання солерозкидачем проїзних частин та посипання піскорозкидачами магістральних широких тротуарів .

Нагадуємо, за прибирання дворів та міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті (ЖЕКи та ОСББ).

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 1481.

Просимо власників приватного транспорту не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер