images/stories/logosait_new.jpg

 

Водія, який збив пішохода та втік, розшукали патрульні поліцейські


Дві автопригоди 13 грудня зареєстрували слідчі у Тернополі. Одна ДТП з летальними наслідками.

На вулиці Збаразькій в обласному центрі водій невідомого автомобіля збив пішохода, 1953 року народження. Потерпілий переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Після ДТП кермувальник не зупинився, а поїхав далі. Про це на лінію "102" повідомили очевидці аварії.

Травми пенсіонера виявилися несумісні із життям. Чоловік помер дорогою до лікарні.

В ході проведених оперативних заходів працівники патрульної поліції встановили спочатку марку автівки і її місцезнаходження, а за деякий час знайшли і самого втікача. Це - 52-річний місцевий житель.

Підозрюваний погодився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою алкотестера "Драгер". Газоаналізатор показав в його крові 1,6 проміле алкоголю.

Водія затримали. Патрульні склали на чоловіка протоколи відповідно до ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Відповідатиме у суді чоловік і згідно зі статтею 286-1 ККУ. Триває слідство.

Не впорався з керуванням та врізався в бетонну огорожу і водій автомобіля Volkswagen Passat. Аварія трапилася на проспекті Степана Бандери о 21:30. В результаті удару пасажира бригада швидкої доправила до лікарні. Кермувальник попередньо тверезий. Триває перевірка.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

водія, який збив пішохода та втік, розшукали патрульні поліцейські
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер