images/stories/logosait_new.jpg

 

Псевдобанкір привласнив гроші жительки Тернопільського району

Працівники поліції задокументували факт шахрайства, вчинений щодо мешканки одного із місцевих сіл. Як правило, аферисти зателефонують потенційним жертвам та переконують про те, що гроші краян в небезпеці. Аби їх убезпечити громадяни самостійно переказують гроші або повідомлять персональні дані, а потім втрачають заощадження.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що до неї зателефонував чоловік, який представився співробітником фінансової установи. Він попросив повідомити реквізити банківського рахунку, адже через збій системи картку автоматизовано заблоковано. Жінка зробила, що її попросили й за лічені хвилини отримала сповіщення про списання з кредитки 8800 гривень.

Відомості про злочин правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські застерігають жителів краю не довіряти невідомим. Запам’ятайте: працівники фінансових установ ніколи, за жодних обставин не телефонуватимуть своїм клієнтам та не будуть дізнаватись особисту інформацію. Всі дані, якими ви володієте щодо вашого електронного гаманця, є конфіденційними.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер