images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі мобільні спеціалізовані укриття – у належному санітарному стані та регулярно прибираються

Десять мобільних спеціалізованих укриттів встановлено у Тернополі поблизу зупинок громадського транспорту, де спостерігається велика кількість людей та поряд немає захисних споруд. Тут громадяни можуть перебувати під час повітряної небезпеки.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, усі укриття у належному санітарному стані та регулярно прибираються. Прибирання цих об’єктів здійснюють працівники ТОВ «Техно-Буд-Центр» та комунальне підприємство «Міськшляхрембуд» відповідно до закріплених територій та мікрорайонів. Мобільні укриття беруть живлення від зовнішнього освітлення, відтак подача електроенергії відбувається відповідно до графіка на тиждень, який складають фахівці ВАТ «Тернопільобленерго».

Відповідальні працівники щоденно прибирають укриття, однак несвідомі громадяни засмічують місця мобільних сховищ, розпиваючи там спиртні напої та залишаючи безлад. Так, на жаль, невідомі також пошкодили електропроводи та викрали елементи електрообладнання з мобільного укриття, що на вул. Романа Купчинського.

Звертаємось із проханням до мешканців, дбайливо ставитися до майна міста та громади, а у випадку виявлення порушників – повідомляти правоохоронні органи.

Переглянути місця розташування захисних споруд, що розміщені найближче до вашого місця перебування чи проживання, можна на інтерактивній карті захисних споруд(у розділі Е-сервіси).

Також інформація є у мобільному додатку «е-Тернопіль», який доступний для завантаження користувачам Android та iOS.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер