images/stories/logosait_new.jpg

 

Динамо Київ – Рапід Відень. Прогноз та анонс на товариський матч

Динамо Київ – Рапід Відень. Прогноз та анонс на товариський матчФК Динамо Київ

У вівторок, 24 січня, в Аксу (Анталья) на полі арени «Mardan Sports Complex» відбудеться товариський матч, в якому з'ясують стосунки київське «Динамо» та австрійський «Рапід» із Відня. Стартовий свисток у матчі пролунає о 16:00 за київським часом.

Динамо Київ

Київське «Динамо» першу частину сезону в українській Прем'єр-лізі завершило на 3-й позиції. У 15-ти матчах підопічні Мірчі Луческу набрали 30 очок – 9 перемог, 3 нічиї, 3 поразки.

Під завісу осені-2022 динамівці відзначились у чемпіонаті України серією з 9-ти зустрічей без поразок – 6 перемог, 3 нічиї. Востаннє в УПЛ «Динамо» програвало 16 жовтня, поступившись донецькому «Шахтарю»» з рахунком 1:3.

Для динамівців столиці України зустріч із віденським «Рапідом» стане першою грою у новому 2023 році.

Рапід Відень

Віденський «Рапід» у турнірній таблиці чемпіонату Австрії посідає 4-е місце. У нього 24 очки після 16-ти ігор – 7 перемог, 3 нічиї, 6 поразок. Від лідера сезону – «РБ Зальцбург» – «Рапід» відстає на 15 пунктів.

Останні перед паузою ігри в австрійській Бундеслізі були зіграні ще у середині листопада. Заповнюючи «вікно», «Рапід» спочатку зіграв три товариські поєдинки – з «Флорідсдорфером» (2:2), віденським «Фірстом» (4:1) та німецьким «Шальке» (2:2). Вже у 2023 році на зборі в Туреччині віденці розгромили земляків із «Донауфельда» (6:0), програли «Шльонську» з Вроцлава (2:3) та обіграли чеський «Теплице» (3:1). У всіх турецьких матчах наставник «Рапіда» Зоран Баришич варіював підопічних на полі, повністю змінюючи склад у перерві.

Гра з «Динамо» Київ стане для «Рапіда» заключною у програмі підготовки «Рапіда». Рестарт сезону він візьме 3 лютого, коли зіграє з «Вольфсбергом» у 1/4 фіналу Кубка Австрії.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому матчі його номінальні гості – австрійці – зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.65 по лінії Parimatch.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер